Predao se napadač na Akinfejeva

Izvor: B92, 28.Mar.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se napadač na Akinfejeva

Luka Lazarević, Podgoričanin koji se sumnjiči da je bakljom pogodio golmana Rusije Igora Akinfejeva, predao se policiji.

Predaja je organizovana u centru grada, a očekuje se da tužilac okvalifikuje ovo delo.

Baklja, kojom je pogođen golman Rusije na duelu kvalifikacija za EURO 2016. godine, zapaljena je na samom startu utakmice posle sudijskog zvižduka.

Golman Akinfejev je prebačen u bolnicu, a meč je posle 20-ak minuta nastavljen. Ipak, sredinom drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poluvremena usledio je novi incident nakon kojeg je utakmica u potpunosti prekinuta.

Crna Gora i Rusija takmiče se u G grupi u kvalifikacijama za EURO 2016. godine. Obe ekipe imaju po 5 bodova iz četiri utakmice, a Crna Gora će zbog incidenta sigurno snositi velike posledice.

Podgoričke ’Vijesti’ pišu da je otac Luke Lazarevića jedan od poznatijih navijača Budućnosti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predao se Podgoričanin koji je osumnjičen da je pogodio Akinfejeva bakljom

Izvor: Blic, 28.Mar.2015

Podgoričanin Luka Lazarević predao se policiji nakon što je osumnjičen da je na utakmici Crne Gore i Rusije pogodio bakljom golmana gostujuće ekipe Igora Akinfejeva zbog čega je utakmica pod Goricom bila prekinuta u prvom minutu susreta...Sudija meča je opomenuo posle toga publiku da će i zbog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.