Pre pet godina bio najbolji u Engleskoj, a onda je došao Gvardiola!

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2020, 15:16

Pre pet godina bio najbolji u Engleskoj, a onda je došao Gvardiola!

Nastavlja da tone.

Džo Hart je bio prvi golman engleske reprezentacije i Mančester sitija, dobio je četiri "Zlatne rukavice" za najboljeg golmana Premijer lige, poslednju u sezoni 2014/15, imao je iza sebe dve titule u Premijer ligi.

A onda je Mančester siti preuzeo Pep Gvardiola.

Španski stručnjak je zamerao engleskom golmanu zbog slabe igre sa loptom u nogama, poznato je da Pep voli tehnički dobro potkovane golmane, koji, po potrebi, mogu da učestvuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u građenju akcije iz zadnje linije.

Tako je Hart završio na pozajmici u Torinu, pa u Vest Hemu, pre nego što je 2018. godine, nakon 12 godina u klubu, promenio sredinu.

Pojačao je Barnli, ali ni na "Tarf Muru" više nije mogao da bude prvi izbor.

Nik Poup je izrastao u golmana reprezentativnog kalibra, Hart je ponovo pao u drugi plan, upisao je svega 24 nastupa na golu "Kleretsa" za dve sezone.

Katastrofa protiv Evertona na i to na "Tarf Muru" (1:5) zapečatila je njegovu sudbinu i u ekipi Šona Dajča, a sada je i zvanično obelodanjeno da Barnli neće produžiti saradnju sa 33-godišnjim golmanom.

Hart će tako uskoro postati slobodan igrač, videćemo da li će uspeti da ostane u Premijer ligi i naredne sezone, iz ove perspektive to je malo verovatno.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.