Čovekova pamet nema nikakve veze sa njegovom bojom kože

Izvor: B92, 21.Jun.2020, 11:20

"Čovekova pamet nema nikakve veze sa njegovom bojom kože"

Trener Liverpula Jirgen Klop govorio je na konferenciji za medije pred derbi Mersisajda sa Evertonom.

Biće to prvi duel za obe ekipe posle više od tri meseca.

"Gudison park" zbog koronavirusa neće moći da primi navijače.

"Niko ne bi trebalo da upoređuje utakmice sa ili bez publike. Nijedna od poznatih evropskih noći na Enfildu se ne bi desila bez navijača", rekao je Klop.

Klop je govorio i o aktuelnoj situaciji sa rasizmom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Ravnopravnost bi trebalo da bude u svim delovima društva, ne samo u fudbalu. Na svakom niovu možete da vidite toliko pametnih ljudi, a poslednja stvar koju biste trebalo da gledate je nečija boja kože. Biti pametan nema nikakve veze sa vašom bojom kože. Možete biti simpatični, smešni ili bilo šta drugo. To nema veze sa vašom bojom kože", istakao je Klop.

Utakmica između Evertona i Liverpula počinje u nedelju u 20.00.

Liverpul hod ka tituli nastavlja gradskim derbijem sa Evertonom (20.00). Iako je gost, tim Jirgena Klopa je veliki favorit s kvotom 1,65, dok pobeda Karamela nosi kvotu 5,50, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Liverpul.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Klopov Liverpul kao Fergijev Junajted? Evo šta Nemac misli o tome!

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2020

Liverpul se danas vraća na teren, prvi put posle pauze...Fudbaleri Liverpula nalaze se na dva koraka od osvajanja titule u Engleskoj, prve posle 30 godina...Potrebne su im dve pobede u narednih devet kola, a prvu priliku da priđu trofeju u Premijer ligi imaće danas i to u derbiju Mersisajda...Gostovaće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.