Praznik za Grobare: PAOK konačno stiže u Humsku

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2016, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznik za Grobare: PAOK konačno stiže u Humsku

Bratski duel zakazan za 8.oktobar

Vreme je da bratski klubovi ukrste koplja u Humskoj! Zbog organizacionih problema solunski PAOK je dva puta odlagao dolazak  u Beograd, ali navijači Partizana konačno će imati priliku da na delu vide ekipu koju ove sezone predvodi Vladimir Ivić.

Potvrda iz Grčke je stigla: Partizan će 8.oktobra, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tokom reprezentativne pauze, ugostiti solunski PAOK. O bliskim vezama dva kluba ne treba mnogo pisati, navijači su u bratskim odnosima. Uostalom, crno-beli su dva puta u bližoj prošlosti gostovali na Tumba stadionu. Sada je došlo vreme za prijateljski revanš i utakmicu koja će izazvati veliko interesovanje Grobara.

PAOK je ove sezone učesnika Liga Evrope. Član solunskog kluba je nekadašnji reprezentativni golman Srbije Željko Brkić. Tu su i velike želje Crvene zvezde iz letnjeg prelaznog roka Đalma i Bisesvar, kao i reprezentativac Bosne Cimerot.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LEPE VESTI ZA “GROBARE”: Bratski klub stiže u Humsku

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2016

Širom Evrope Partizan je pobratimljen sa nekoliko klubova, posebno drag dolazi iz bratske zemlje.. . Duel dva bratska kluba odigraće se 8. oktobra na stadionu Partizana.. LEONARDO: Srećan sam što sam ponovo obradovao “grobare”. Do sada je dva puta PAOK iz Soluna otkazivao dolazak u Beograd, ali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.