Poznato - Sudijska komisija donela odluku, šta će biti sa sudijom Jovanovićem?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznato - Sudijska komisija donela odluku, šta će biti sa sudijom Jovanovićem?

Centralna tema i dalje duel "večitih".

Koliko je samo poseban naš "večiti derbi" govori i činjenica da se o njemu priča i nakon drugih utakmica koje su večiti odigrali.

Partizan i Crvena zvezda su dobili Javor, odnosno Voždovac, ali se i dalje govori o spornom detalju iz 161. večitog derbija.

To je onaj čuveni detalj kada je sudija Jovanović dosudio faul Žandera nad Vladimirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Stojkovićem nakon čega je Milunović postigao gol koji je kasnije poništen.

Sudijska komisija se sastala juče i prema pisanju "Žurnala", sudija Jovanović je pogrešio.

Milan Karadžić, Boško Jovanetić, Majo Vujović i Igor Radojčić su doneli odluku da faula nije bilo i da je Srđan Jovanović doneo pogrešnu odluku, ali i da je ostatak utakmice odsudio sjajno i da se zbog toga nije raspravljalo o dužini suspenzije.

Podsetimo, Partizan je sasvim zasluženo pobedio u "večitom derbiju" sa 2:0, ali je ova situacija bacila senku na čitav meč.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.