Sudijska komisija se sastala, ali nećemo saznati ishod!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudijska komisija se sastala, ali nećemo saznati ishod!

Jedino će eventualna dužina odsustva sudije Jovanovića biti merilo.

Prema konvenciji UEFA niko od članova Sudijske komisije nema pravo da komentariše svoje odluke, pa tako nećemo saznati odgovor na pitanje da li je sudija Jovanović napravio grešku ili ne, prema njihovom mišljenju.

Sudija Srđan Jovanović je dosudio faul u duelu Žandera i Stojkovića, što je po mišljenju pojedinih stručnjaka oštetilo Zvezdu pošto je MIlunović u nastavku akcije postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gol.

"Novosti" su dobile odgovor od strane Sudijske komisije da niko od četvorice, a to su Majo Vujović, Boško Jovanetić, Igor Radojčić i Milan Karadžić, nema pravo da komentariše u javnosti svoje odluke.

Dakle, da li je pogrešio Jovanović ili ne, saznaćemo samo na jedan način, a to je eventualna dužina njegovog odsustva sa terena Super lige.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMI ZBOG UEFA: Sudijska komisija FSS analizirala derbi

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2019

"Novosti" su iz komisije dobile vrlo jasan odgovor da prema konvenciji UEFA niko od četvorice pomenutih nema pravo da iznosi ili komentariše svoje odluke SUDIJSKA komisija FSS juče je odlučivala o spornim detaljima u 161. derbiju. Nažalost, niko od javnosti, pa ni sportski...

Nastavak na Večernje novosti...

Poznato - Sudijska komisija donela odluku, šta će biti sa sudijom Jovanovićem?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2019, 09:53

Centralna tema i dalje duel "večitih"...Koliko je samo poseban naš "večiti derbi" govori i činjenica da se o njemu priča i nakon drugih utakmica koje su večiti odigrali...Partizan i Crvena zvezda su dobili Javor, odnosno Voždovac, ali se i dalje govori o spornom detalju iz 161. večitog derbija...To...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.