Poznati svi učesnici Hopman kupa

Izvor: B92, 18.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati svi učesnici Hopman kupa



Poznati su sastavi svih ekipa koje će nastupiti na 18. 'Hjundai Hopman kupu' koji se prve neelje u 2006. godini igra u australijskom gradu Pertu.

Prvi put u istoriji tog takmičenja nastupiće i tim Srbije i Crne Gore, Novak Đoković i Ana Ivanović.

Ana i Novak nalaze se u grupi 'A' sa Rusijom (Svetlana Kuznjecova, Marat Safin), Sjedinjenim Državama (Liza Rejmond, Tejlor Dent) i Švedskom (Sofija Arvidson, Tomas Johanson).

U grupi 'B' su Argentina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (Žizela Dulko, Gaston Gaudio), Austrlaija (Samanta Stosur, Vejn Arturs), Nemačka (Ana-Lena Grenefeld, Nikolas Kifer) i pobednik plej-ofa između Kine (Šuai Peng, Peng Sun) i Holandije (Mihaela Krajiček, Peter Vesels).

Do 1991. godine na Hopman kupu učestvovala je ekipa SFRJ, a u poslednjem nastupu Monika Seleš i Goran Prpić osvojili su trofej. Ove godine na turniru neće biti branilaca titule iz 2005. godine, slovačkog para Daniela Hantuhova, Dominik Hrbati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.