Poznat termin velikog finala: Srbija dobija šampiona u basketu 20. avgusta

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznat termin velikog finala: Srbija dobija šampiona u basketu 20. avgusta

Posle 35 turnira širom Srbije, zakazan je termin Finalnog turnira za prvaka Srbije.

U nedelju 20. Avgusta, počev od 12.00 časova, na Trgu republike u Beogradu odigraće se završnica svih takmičenja – FINALE RODA 3X3 PRVENSTVA SRBIJE 2017. u kategorijama juniora i, najveće i najznačajnije, muško seniorsko finale.

Najbolje muške seniorske ekipe koje su ostvarile plasman preko kvalifikacionih turnira širom Srbije boriće se za titutlu prvaka države i brojne >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vredne i prestižne nagrade. Među ekipama su i sve naše ekipe koje su na FIBA 3h3 rang listi među najboljim evropskim i svetskim ekipama u basketu. To našem Finalnom turniru daje rejting jednog od najvećih evropskih turnira ovog leta.

Kompanije Roda, Triglav i Buster spremaju poseban i izuzetno atraktivan program Finalnog turnira koji će biti na nivou standarda najvećih evropskih turnira. Na Trgu republike biće postavljena dva specijalna terena, montažne tribine za publiku, najkvalitetnije ozvučenje i osvetljenje koje će pratiti bogat program, atraktivne učesnike i goste.

Sve ekipe imaju obavezu da do četvrtka 17. avgusta do 14.00 časova izvrše potvrdu učešća i prijavu ekipe sa prijavom igrača koji će predstavljati ekipu.

Nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl.

MAJSTORI POTVRDILI KLASU: Basketaši Srbije odbranili titulu šampiona sveta, Majstorović MVP! (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.