Povrede uništile karijeru: Miču raskinuo ugovor sa Svonsijem

Izvor: Blic, 09.Nov.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povrede uništile karijeru: Miču raskinuo ugovor sa Svonsijem

Španski fudbaler Miču sporazumno je raskinuo sa Svonsijem, objavljeno je na zvaničnom sajtu velškog kluba.

Miču je napustio Svonsi sedam meseci ranije, pošto mu je ugovor isticao na kraju sezone. On je od 2012. godine za "labudove" odigrao 67 utakmica i postigao 28 golova, ali su ga brojne povrede omele da iskaže sav potencijal.

Španski napadač pomogao je klubu da zabeležili najveći uspeh u istoriji, osvajanjem Liga kupa pre dve godine.

Dobre partije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nisu promakle selektoru Španije Visenteu Del Boskeu, koji mu je pružio priliku da debituje protiv Belorusije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu. Tokom karijere igrao je za Napoli, Rajo Valjekano, Seltu iz Viga i Ovijedo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Malerozni Miču raskinuo ugovor sa Svonsijem

Izvor: B92, 10.Nov.2015, 00:38

Španac Miču sporazumno je raskinuo sa Svonsijem, objavljeno je na zvaničnom sajtu velškog kluba. Za vreme provedeno u premijerligašu pomogao je klubu da zabeležili najveći uspeh u istoriji, osvajanjem Liga kupa pre dve godine.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.