Povratak tradiciji: Košarkaši Zvezde trenirali na Kalemegdanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2020, 13:37

Povratak tradiciji: Košarkaši Zvezde trenirali na Kalemegdanu

Košarkaši Crvene zvezde odradili su danas prvi trening, nakon dva meseca pauze zbog pandemije koronavirusa, i to na otvorenim terenima na Malom Kalemegdanu.

Na istorijskom mestu, gde se stvarala srpska košarka, trenirali su domaći igrači crveno-belih, plus Majkl Odžo, koji jedini od stranaca nije napuštao Srbiju.

Amerikanci Bili Beron, Lorenco Braun, Kevin Panter, Čarls Dženkins, Džejms Gist i Kalin Lukas, kao i Grk Stratos Perperoglu trenutno su u svojim zemljama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Košarkaši Zvezde se vraćaju tradiciji, trening na Kalemegdanu

Izvor: RTS, 12.Maj.2020

Košarkaši Crvene zvezde imali su prvi trening, nakon dva meseca pauze zbog pandemije korona virusa. Prvi grupni trening odrađen je na otvorenim terenima na Malom Kalemegdanu, legendarnom prostoru na kome je ispisivana istorija kluba. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.