Košarkaši Zvezde se vraćaju tradiciji, trening na Kalemegdanu

Izvor: RTS, 12.Maj.2020, 14:56

Košarkaši Zvezde se vraćaju tradiciji, trening na Kalemegdanu

Košarkaši Crvene zvezde imali su prvi trening, nakon dva meseca pauze zbog pandemije korona virusa. Prvi grupni trening odrađen je na otvorenim terenima na Malom Kalemegdanu, legendarnom prostoru na kome je ispisivana istorija kluba.
Na mestu gde su Zvezdini igrači u prvim decenijama kluba igrali utakmice i osvajali titule ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dragana Šakote, pod vođstvom kondicionog trenera Dragana Lukmana, sticala je kondiciju i uvodila se u fizičku formu.

Na otvorenim terenima trenirali su domaći igrači crveno-belih, plus Majkl Odžo, koji jedini od stranaca nije napuštao Srbiju.
Amerikanci Bili Beron, Lorenco Braun, Kevin Panter, Čarls Dženkins, Džejms Gist i Kalin Lukas, kao i Grk Stratos Perperoglu trenutno su u svojim zemljama.
Ekipa Dragana Šakote u utorak je trenirala na klupskom terenu na Malom Kalemegdanu, gde je pod vođstvom kondicionog trenera Dragana Lukmana sticala kondiciju i uvodila se u fizičku formu.
Crveno-beli su u ponedeljak obavili testiranje celog tima i saopštili da su svi negativni na kovid 19, ali da je fizičko stanje ekipe u vrlo zabrinjavajućem stanju posle dva meseca pauze.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.