KONAČNO: Posle 58 dana fudbaleri Crvene zvezde odradili zajednički trening (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 22:32

KONAČNO: Posle 58 dana fudbaleri Crvene zvezde odradili zajednički trening (FOTO)

Prštalo je u Ljutice Bogdana.

Pandemija korona virusa odvojila je od terena i saigrača gotovo dva meseca svakog od fudbalera Crvene zvezde, a danas su konačno posle 58 dana momci u Ljutice Bogdana mogli da odrade zajednički trening u sklopu priprema za nastavak prvenstva 30. maja u kojem je Zvezdi pobeda dovoljna da odbrani titulu.

Igrači crveno-belih su u poslednjih sedam dana radii u manjim grupama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok su prethodno 45 dana proveli trenirajući u kućnim uslovima. Trening su odradili na stadionu ''Rajko Mitić, a na zvaničnom tviter profilu kluba je podelio nekoliko fotografija.

Nigde kao kod kuće! 🥰🏡

🔴⚪ #fkcz pic.twitter.com/HLXvZtoJE9

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) May 11, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.