Povratak posle dva meseca

Izvor: RTS, 20.Mar.2013, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak posle dva meseca

Golman Real Madrida Iker Kasiljas počeo je da trenira, prvim put od kada je polomio levu šaku pre gotovo dva meseca.

Kasiljas se povredio 24. januara, a vratiće se na vreme da bi mogao da brani za dve nedelje u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Galatasaraja.

U španskom prvenstvu Real Madrid ima 13 bodova manje od vodeće Barselone, ali će igrati u finalu Kupa kralja 17. maja sa Atletiko Madridom.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kasiljas se vratio treninzima

Izvor: B92, 20.Mar.2013

Golman Real Madrida Iker Kasiljas počeće da trenira u sredu, prvi put od kada je polomio levu šaku pre gotovo dva meseca...Kasiljas se povredio 24. januara, a vratiće se na vreme da bi mogao da brani za dve nedelje u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Galatasaraja...U španskom prvenstvu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.