Povratak Miroslava Raduljice

Izvor: B92, Beta, 12.Jan.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak Miroslava Raduljice

Miroslav Raduljica je odigrao svoju prvu utakmicu posle četiri meseca oporavka od povrede.

To je bila njegova prva utakmica u dresu Efes Pilsena, iako za drugi tim vicešampiona Turske u Ligi B ekipa, ali i to se računa kao debi u inostranstvu.

Efes Pilsen je slavio pobedu protiv Beikoza (72:60), a do trijumfa ga je, sa 21 poenom, 7 skokova, 2 asistencije i isto toliko ukradenih lopti, predvodio potpuno oporavljen srpski internacionalac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Raduljica je letos potpisao petogodišnji ugovor sa timom iz Istanbula. Međutim, povreda skočnog zgloba i operacija koja je usledila udaljila ga je sa terena. Poslednju utakmicu odigrao je u avgustu protiv Kine, tokom pripremnog perioda reprezentacije Srbije. Posle četiri meseca vratio se u igru i odmah pokazao da trener Efesa Velimir Perasović može na njega ozbiljno da računa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raduljica spreman za Partizan

Izvor: S media, 12.Jan.2011

Efes Pilsen biće jači za Miroslava Raduljicu na meču Evrolige sa Partizanom...Srpski košarkaš se potpuno oporavio od povrede skočnog zgloba, a posle četiri meseca pauze, odigrao je i prvi meč za "pivare" iz Istanbula, doduše u utakmici B timova...Raduljica: Šta da se radi.. Igraću na EP!..Ivković...

Nastavak na S media...

Povratak Raduljice, i to kakav!

Izvor: Sportal.rs, 12.Jan.2011

Konačno! Miroslav Raduljica odigrao je prvi meč za Efes pilsen, doduše za rezervni tim "pivara" u Ligi drugih timova. Istanbulski velikan savladao je Bejkoz rezultatom 72:60, a reprezentativac Srbije zabeležio je 21 poen, sedam skokova, po dve ukradene lopte i asistencije i jednu rampu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.