Sreda, 12.01.2011.

15:20

Povratak Miroslava Raduljice

Miroslav Raduljica je odigrao svoju prvu utakmicu posle četiri meseca oporavka od povrede.

Izvor: B92, Večernje novosti

Default images

To je bila njegova prva utakmica u dresu Efes Pilsena, iako za drugi tim vicešampiona Turske u Ligi B ekipa, ali i to se računa kao debi u inostranstvu.

Efes Pilsen je slavio pobedu protiv Beikoza (72:60), a do trijumfa ga je, sa 21 poenom, 7 skokova, 2 asistencije i isto toliko ukradenih lopti, predvodio potpuno oporavljen srpski internacionalac.

Raduljica je letos potpisao petogodišnji ugovor sa timom iz Istanbula. Međutim, povreda skočnog zgloba i operacija koja je usledila udaljila ga je sa terena. Poslednju utakmicu odigrao je u avgustu protiv Kine, tokom pripremnog perioda reprezentacije Srbije. Posle četiri meseca vratio se u igru i odmah pokazao da trener Efesa Velimir Perasović može na njega ozbiljno da računa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

17 h

Podeli: