Povoljni uslovi za vožnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povoljni uslovi za vožnju

Putevi u Srbiji su prohodni, a povoljnije vremenske prilike u odnosu na predhodne dane doneće vozačima lakšu i sigurniju vožnju, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima Srbije, na putničkim terminalima, trenutno, nema zadržavanja dužih od 15 do 20 minuta.

U nedelju i ponedeljak, 6. i 7. novembra, od 7.00 do 17.00 obavljaće se "presvlačenje" kolovoza na državnom putu I A reda broj 1, deonica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Novi Banovci - Stara Pazova. Saobraćaj u traci na kojoj se izvode radovi biće obustavljen, dok će druge dve saobraćajne trake biti prohodne.

Kako je saopšteno, od 7. do 12. novembra, na državnom putu I B reda broj 26, Beograd-Obrenovac, deonica Skela-Ušće, trajaće radovi na sanaciji oštećenog kolovoznog zastora.

U toku radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom.

Zbog radova na uklanjanju starog i postavljanju novog sloja asfalta, na državnom putu IB reda broj 21 između Rume i Šapca u blizini mesta Klenak i Jarak, vozačima se savetuje opreznija vožnju, jer će saobraćaj biti usporen zbog naizmeničnog propuštanja vozila. Predviđeno je da radovi budu završeni do 9. novembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.