05. novembar  2016. 09.10  | Izvor: Beta

Povoljni uslovi za vožnju

BEOGRAD -

Putevi u Srbiji su prohodni, a povoljnije vremenske prilike u odnosu na predhodne dane doneće vozačima lakšu i sigurniju vožnju, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima Srbije, na putničkim terminalima, trenutno, nema zadržavanja dužih od 15 do 20 minuta.

U nedelju i ponedeljak, 6. i 7. novembra, od 7.00 do 17.00 obavljaće se "presvlačenje" kolovoza na državnom putu I A reda broj 1, deonica Novi Banovci - Stara Pazova. Saobraćaj u traci na kojoj se izvode radovi biće obustavljen, dok će druge dve saobraćajne trake biti prohodne.

saobracaj ulice automobili

Kako je saopšteno, od 7. do 12. novembra, na državnom putu I B reda broj 26, Beograd-Obrenovac, deonica Skela-Ušće, trajaće radovi na sanaciji oštećenog kolovoznog zastora.

U toku radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom.

Zbog radova na uklanjanju starog i postavljanju novog sloja asfalta, na državnom putu IB reda broj 21 između Rume i Šapca u blizini mesta Klenak i Jarak, vozačima se savetuje opreznija vožnju, jer će saobraćaj biti usporen zbog naizmeničnog propuštanja vozila. Predviđeno je da radovi budu završeni do 9. novembra.