Potvrđeno - Zvezdin štoper potpisao za Ruse!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno - Zvezdin štoper potpisao za Ruse!

Ono što je bilo najavljeno pre par dana, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu.

Dosadašnji štoper Crvene zvezde Darko Lazić od danas je i zvanično novi fudbaler ruskog Anžija iz Mahačkale.

Ovaj klub je danas na svom zvaničnom sajtu potvrdio da je 21-godišnji srpski fudbaler potpisao ugovor na četiri godine.

U kraćem saopštenju Anžija tim povodom, tamošnja javnost je upoznata sa dosadašnjom karijerom Darka Lazića. Ističe se da je u sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2012-13 debitovao za Crvenu zvezdu, da je igrao i na pozajmici u subotičkom Spartaku, kao i da je u prošloj sezoni odigrao 21 meč za beogradske crveno-bele i postigao jedan gol.

Podsetimo, u finišu sezone Lazić nije bio u planovima tadašnjeg trenera Nenada Lalatovića i već tada se najavljivao ovakav epilog. A kada je Zvezda nedavno angažovala i iskusnog Zorana Rendulića, postalo je jasno da za Lazića nema mesta u postavi vicešampiona Srbije.

20-летний сербский защитник Дарко Лазич подписал контракт с "Анжи" на четыре года.

— ФК «Анжи» (@fc_anji) June 23, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.