Potvrđeno - Stršljenovi se pojačali u Barseloni! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno - "Stršljenovi" se pojačali u Barseloni! (foto)

Kako je i zvanično objavljeno na sajtu kluba sa "Kamp Noua", fudbaler Barse preseliće se u Englesku.

Votford je jako dobro otvorio sezonu, ali je krajem minule godine usledila serija loših rezultat, ceh je platio Marko Silva, kog je na mestu šefa struke nasledio Havi Garsija.

Španski stručnjak je izrazio želju da redove svoje ekipe ojača angažovanjem sunarodnika iz redova Barselone, a to mu je i pošlo za rukom.

Kako je i zvanično objavljeno od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Barselone, Đerar Deulofeu se seli na pozajmicu u redove Votforda.

Bivši igrač Sevilje i Evertona je često bio povezivan sa odlaskom sa "Kamp Noua" ove zime, Inter i Napoli su ga želeli u svojim redovima, ali će Španac na kraju ponovo zaigrati u Premijer ligi.

On u redove Votforda dolazi na pozajmicu do kraja sezone, nije precizirano da li će "Stršljenovi" imati mogućnost da na kraju sezone i otkupe njegov ugovor od "Blaugrane".

[BREAKING NEWS] @gerardeulofeu moves on loan to Watford until the end of the season. More info👇 https://t.co/o0GudNtNDg

— FC Barcelona (@FCBarcelona) 29. јануар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.