Gotovo! Deulofeu se vratio u Englesku

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jan.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo! Deulofeu se vratio u Englesku

Katalonac opet mora da se dokazuje u Premijer ligi

Barselona i Votford su potvrdili večeras prelazak Đerarda Deulofeua na pozajmicu do kraja sezone u redove premijerligaša sa Vikaridž Rouda.

Stršljenovi su pozajmili krilnog napadača do juna 2018. godine i pritom se obavezali da će mu u potpunosti isplatiti ostatak godišnje zarade, ali i 1.000.000 evra na ime bonusa ukoliko im pomogne da ostvare zacrtane ciljeve.

Time je stavljena tačka na buran >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mesec za đaka La Masije, koji je pregovarao sa mnogim poznatim klubovima, a u jednom trenutku bio je već viđen kao novi fudbaler Napolija. Tražili su ga ove zime i Inter i Milan, čak i Roma ga je planirala kao zamenu za Edina Džeka, ali je 23-godišnji ofanzivac na kraju izabrao Englesku i povratak u Premijer ligu u kojoj je već nosio dres Evertona.

Dolazak Brazilca Filipea Kutinja početkom januara samo je ubrzao transfer Deulofeua koji Barsa, zanimljivo, vidi kao mogućnost da vezista još malo sazri kao fudbaler.

Valjda zato Katalonci nisu u sporazum uvrstili otkupnu klauzulu (što su istakli nekoliko puta na svom zvaničnom sajtu), pa bi Đerar Deulofeu u slučaju da položi novi premijerligaški test mogao od leta možda i da se vrati na Nou Kamp i opet konkuriše za prvi tim.

Da li je tako, pokazaće vreme...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.