Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2020, 17:02

Potvrda sa Traforda: Smoling i Sančez ostaju pozajmljeni do kraja sezone

Povratak u Mančester u avgustu

Po slovu ugovora, Kris Smoling i Aleksis Sančez su morali da se vrate u Mančester 1. jula. Tada im je isticala pozajmica u Romu, odnosno Inter.

To je jedan od onih velikih problema koji su mučili FIFA i UEFA tokom pandemije, šta raditi sa igračima kojima ugovori ističu 30. juna. I rešenje nije pronađeno, jer ne postoji pravni osnov da se oni automatski produže do kraja sezone.

Ali, Mančester junajted je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << postupio fer. Dvojici svojih igrača, Krisu Smolingu i Aleksisu Sančezu, produžio je pozajmice do kraja sezone. Roma i Inter ne moraju da brinu, fudbaleri ostaju u njihovim redovima do završetka takmičarske godine, a posle toga će se vratiti na Old Traford, gde će čekati dalja „naređenja“.

U Romi će se više obradovati ovoj vesti, jer je Smoling neizostavan deo Vučicine odbrane. Engleski fudbaler je skupio 30 nastupa za Đalorose ove sezone i postigao dva gola. Roma vodi bitku za plasman na evropsku scenu, ali do Lige šampiona teško da može da stigne, jer ima devet bodova manje od Atalante.

Aleksis Sančez je zbog povrede propustio deo Interove sezone, ali do sada je bio na terenu na 19 mečeva. Nerazuri nemaju velike šanse da se uključe u borbu za titulu, ali mesto u Ligi šampiona teško da može da im izmakne.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.