Potvrda iz Španije: Zlatan stiže u Milan

Izvor: Mondo, 04.Dec.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda iz Španije: Zlatan stiže u Milan

Švedski veteran uskoro će zadužiti dres "roso-nera".

Foto: Guliver/Getty images/Claudio Villa

Ono što je prethodnih nedelja najavljivano uskoro će se dogoditi.

Zlatan Ibrahimović (37) zaista je veoma blizu povratka u Milan, za koji je nastupao od 2010. do 2012. godine.

Prema pisanju španskog portala "Goal", švedski veteran uskoro će stići u Italiju iz SAD i pridružiće se "roso-nerima" posle 27 nastupa i 22 gola u dresu El-Ej >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Galaksija.

"Posle nekoliko nedelja pregovora, dve strane su se dogovorile i Šveđanin će opet obući isti dres koji je nosio dve godine. Do konačnog dogovora ostalo je još nekoliko detalja, ali će sledeći tim Zlatana Ibrahimovića sigurno biti Milan", objavio je taj izvor.

Novinari u Španiji saznali su tu informaciju od "osobe bliske pregovorima".

Ibrahimović će se, dakle, definitivno vratiti u Seriju A, koju je osvajao četiri puta i u kojem je postigao 148 golova na 294 nastupa za Juventus, Inter i Milan.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Neuspešni Ibrini pregovori?

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2018, 15:09

Zlatan Ibrahimović pregovara sa nekoliko klubova...Milan i Ibrahimović su pregovarali u prethodnom periodu, a do sada smo mogli da pročitamo uglavnom pozitivne nagoveštaje da će do transfera doći...Švedski fudbaler je i dalje član Galaksija koji ga je i prijavio za MLS ligu naredne sezone, a...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.