Neuspešni Ibrini pregovori?

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2018, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neuspešni Ibrini pregovori?

Zlatan Ibrahimović pregovara sa nekoliko klubova.

Milan i Ibrahimović su pregovarali u prethodnom periodu, a do sada smo mogli da pročitamo uglavnom pozitivne nagoveštaje da će do transfera doći.

Švedski fudbaler je i dalje član Galaksija koji ga je i prijavio za MLS ligu naredne sezone, a sada izgleda sve izvesnije da će tamo i ostati.

Naime, kako navode italijanski mediji, postoji ozbiljan problem u pregovorima Milana i Zlatana Ibrahimovića i obe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strane planiraju da napuste pregovore.

Do juče smo mislili da je samo ostalo da se ugovore detalji oko njegovog transfera, Ibra je trebalo da stigne na pozajmicu sa opcijom da se njegov ugovor otkupi.

Sada će Rosoneri morati da potraže napadača na drugom mestu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.