Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2021, 12:57

Potresne reči bivšeg krila Liverpula: Smučio sam se sam sebi, patim od depresije, na mračnom sam mestu

Vejn Runi kaže da će pomoći Džordanu Ajbu

Usud mladih igrača u velikom klubu. Posebno ako ih proglase za ogromne talente i(li) kad se dokopaju novca. Te 2013. Liverpul je promovisao Džordana Ajba kao fudbalera budućnosti, nadao se da će mu krilni vezista doneti korist u rezultatskom smislu, ali kako to obično biva prizemljenje je bilo bolno.

Toliko da se sad već 25-godišnji fudbaler suočava sa psihološkim problemima. Mori ga nešto što nema dodirnih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tačaka sa loptom, taktikom, trenerom...

Izvinjavam se svim mojim navijačima širom planete. Smučio sam se sam sebi, nalazim se na mračnom mestu, patim od depresije. Nije ovo fora za medije, samo da bi se o meni pričalo, istinski mi je teško“, priznao je u potresnoj poruci na društvenim mrežama sadašnji član Derbi kauntija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na Prajd park je stigao u septembru, ali je odigrao samo tri minuta na gostovanju Stouku, kuburio je sa povredama, ali i ozbiljnim problemima. Ne od juče. Marta prošle godine automobilom se zakucao u kafić u Londonu, a samo nekoliko meseci kasnije započeo proces rehabilitacije u cilju poboljšanja mentalnog zdravlja.

„Cenim poruke podrške i ljubav koju mi šaljete. Teška su vremena, generalno, zbog pandemije, ali mi je važno da me podržavaju porodica i Derbi. Srediću se, 100 odsto sam posvećen tom cilju. Ne samo zbog familije, bliskih prijatelja ili moje ćerkice, već zbog mene samog“, dodao je Ajb, koji je za Liverpul odigrao 58 utkamica i postigao samo četiri gola.

Put ga je u međuvremenu vodio na pozajmice u Birmingem i Derbi, 2016. su ga Crveni prodali Bormutu za 18.000.000 evra, po isteku ugovora napustio je Vitaliti stadion i stigao među Ovnove. U novom klubu nije bio baš cvećka, klub je jesenas pokrenuo disciplinski postupak i rešio da ga kazni zbog ponašanja.

Taj proces smo okončali. Sve što se desilo, ostaje između nas. Ajb je propustio dosta treninga. Napravićemo poseban program za njega, kako bismo ga što šre vratili u ritam i čim bude spreman da trenira sa prvim timom to će se i desiti“, dodao je trener Derbija, Vejn Runi.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.