Potpisao Dušan Tadić: Bilo je drugih opcija, ali Sautempton je najbolja!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2016, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisao Dušan Tadić: Bilo je drugih opcija, ali Sautempton je najbolja!

"Proživeo sam dve prelepe godine ovde, a klub je pokazao ogromnu želju da me zadrži", rekao je srpski krilni napadač

Dušan Tadić ostaje Svetac i naredne četiri godine!

Mada su brojne spekulacije navodile da je vreme Dušana Tadića u Sautemptonu prošlo odlaskom Ronalda Kumana, te da će najverovatnije karijeru nastaviti u Bundesligi, kreativni srpski reprezentativac će na Sent Meriz stadionu ostati sve do jula 2020. godine.

Klub sa krajnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << juga Ostrva objavio je zvaničnu informaciju uz naglasak da je nova saradnja potpisana na obostrano zadovoljstvo. Sreću nije krio ni pouzdani krilni napadač, koji je od dolaska iz Tventea pre dva leta ubeležio 13 golova i 21 asistenciju.

"Prezadovoljan sam zbog toga što smo završili ovu priču. Proveo sam dve prelepe godine ovde i osetio povezanost sa navijačima i svim zaposlenim ljudima u klubu. Sautempton je pokazao ogromnu želju da me zadrži", rekao je Tadić u prvoj izjavi za klupski sajt.

PRATITE DEŠAVANJA SA TRANSFER PIJACE

Pre nego što je Tadić stavio autogram na potrebnu papirologiju, kao naredna destinacija dugo se pominjao - Šalke.

"Bilo je drugih mogućnosti, ali Sautempton je najbolja. Želeo sam da ostanem ovde i moram još jednom da napomenem da je klub pokazao ogromnu želju da nastavimo zajednički rad i to treba posebno ceniti".

Sautempton se i ovog leta našao na meti finansijski moćnijih klubova, koji su već odveli trojicu važnih igrača iz prošlosezonske rotacije. Sadio Mane je pojačao Liverpul za gotovo 41.500.000 evra, Gracijano Pele je postao novi igrač Šandonga za 15.000.000 evra, dok je Viktor Vanjama otišao u Totenhem za 14.400.000 evropskih novčanica. Klub su takođe napustili i Huanmi, koji je otišao u Real Sosijedad za 5.000.000, dok je Gaston Ramirez kao slobodan igrač pojačao Midlzbro.

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Printscreen Via saintsfc.co.uk)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.