Potez za primer: Bastija zatvorila tribinu sa vatrenim navijačima

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potez za primer: Bastija zatvorila tribinu sa vatrenim navijačima

„Bastija je veliki klub, a veći deo njenih navijača odbija da bude talac manjine i nastaviće da se bori kako bi sačuvao vrednosti kluba i mesto koje mu pripada“, stoji u saopštenju kluba sa Korzike

Bastija nije mogla da pronađe drugi način za sprečavanje nasilja na svom stadionu, pa je posegla sa radikalnom merom, a to je zatvaranje tribine sa najvatrenijim pristalicama svog tima.

Do svega toga došlo je nakon nemilih scena protiv Liona u subotu, kada su domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << navijači dva puta napali gostujuće igrače, a sve da bi se sprečili slični ispadi u budućnosti.

„Bastija je veliki klub, a veći deo njenih navijača odbija da bude talac manjine i nastaviće da se bori kako bi sačuvao vrednosti kluba i mesto koje mu pripada“, stoji u saopštenju kluba sa Korzike.

Ipak, prava kazna za one koji su učestvovali u incidentima tek sledi, jer je policijska istraga uveliko u togu i radi se na identifikaciji svih počinioca.

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.