Posledice korone, zašto je Staridž potencijalna meta broj jedan u Primeri?

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020, 14:23

Posledice korone, zašto je Staridž potencijalna meta broj jedan u Primeri?

Špance gledamo kroz desetak dana.

Primera se sprema za svoj povratak.

Prva utakmica bi trebala da se odigra osmog juna, andaluzijski derbi Sevilja - Real Betis bi trebao da bude prvi meč po nastavku takmičenja. Ipak, pauza od preko dva meseca ostavlja posledica.

Osasuna je prijavila čak pet povreda u prethodnih dva dana. Nemogućnost igranja prijateljskih utakmica na treninzima znači da će sami igrači biti u većem riziku od povreda.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prelazni rok nije otvoren a pozajmljeni igrači ne mogu nazad u matične klubove, oni fudbaleri bez ugovora dobijaju na svojoj vrednosti.

Dakle neće biti mogući transferi poput Brajtvajta ukoliko klub ima problema sa povredama, već će se potencijalni dogovori sklapati sa igračima koji nemaju klub. Jedan od takvih je Danijel Staridž, bivši igrač Liverpula je raskinuo ugovor sa Trabzonom zbog nelegalnog klađenja.

Njegova suspenzija ističe 17. juna te bi od tada mogao potpisati za novi klub. Slični, interesantni igrači bez ugovora su još Džon Obi Mikel, Sejdu Dumbija i Ivan Strinić.

Videćemo da li bi neki od klubova Primere u slučaju problema sa povredom dovesti "džabe" fudbalera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.