Forma posle korone - za dva dana pet povreda!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020, 11:37

Forma posle korone - za dva dana pet povreda!

Španski klub desetkovan.

Primera bi trebala da se vrati osmog juna.

Ono što brine jeste da će igrači posle duge pauze ući u žestok tempo kako bi nadoknadili izgubljene utakmice. Polako se vraćaju i timski treninzi, ali Osasuna će imati velikih problema pred nastavak šampionata.

Klub je prijavio čak pet povreda igrača u prethodnih 48 časova.

Uglavnom su problemi sa mišićima, podsetimo Osasuna već ima duže povređenog Avilu. Ofanzivcu su se "pridružili" Robert Ibanjez, Kike Barha, Monkajola, Ruben Garsija i Mark Kardona.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Posledice korone, zašto je Staridž potencijalna meta broj jedan u Primeri?

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020

Špance gledamo kroz desetak dana...Primera se sprema za svoj povratak...Prva utakmica bi trebala da se odigra osmog juna, andaluzijski derbi Sevilja - Real Betis bi trebao da bude prvi meč po nastavku takmičenja. Ipak, pauza od preko dva meseca ostavlja posledica...Osasuna je prijavila čak pet povreda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.