Posle poraza od Juventusa, Montela otvorio dušu o prelaznom roku!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle poraza od Juventusa, Montela ''otvorio dušu'' o prelaznom roku!

Javnost ga po ko zna koji put smenjuuje ove jeseni, ali Montela ima odgovor.

Milan je večeras delovao bespomoćno u duelu sa šampionskim timom Juventusa, poražen je rutinski na svom terenu sa 2:0, pa je trener ''Rosonera'' Vinćenco Montela ponovo na udaru javnosti.

Navijači su očekivali mnogo više od ovoga što Milan pokazuje ove sezone, imajući u vidu oko 200 miliona evra potrošenih na pojačanja u prelaznom roku, od čega je 38 miliona otišlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na transfer Andrea Silve, a 25 miliona na angažovanje hrvatskog reprezentativca Nikole Kalinića.

Međutim, Montela je podsetio na jednu važnu činjenicu u vezi sa letošnjim (ne)mogućnostima Milana kada su pojačanja u pitanju.

''Nemaju svi Gonzala Iguaina... Večerašnji meč je odlučio 'top igrač' koji je postigao dva gola ni iz čega. A 'top igrači' koji vrede 100 miliona evra ne žele da dođu ako ne igrate Ligu šampiona. Zato sam ja zadovoljan poslom koji smo obavili tokom letnjeg prelaznog roka'', istakao je Montela.

On je naglasio da ne zavidi Juventusu na onome što ima.

''Oni su primer kako se tim gradi iz godine u godinu. Oni su iskusni i sada forsiraju i neke mlađe igrače, ali su projektovani da osvoje Ligu šampiona''.

Novinari su ga zamolili i da prokomentariše razočaravajuću formu Lukasa Bilje koji je došao iz Lacija, ali Montela nije želeo da govori o pojedinačnom učinku svojih igrača. Ipak, izrazio je nadu da će Bilja uskoro početi da igra onako kako se od njega očekuje.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.