Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2020, 12:53

Posle Sesenjona stiže i Rudi - Zvezdin rival se ozbiljno pojačao poslednjeg dana prelaznog roka

Hof kompletirao sastav za tekuću sezonu...

Skoro ništa nije radio Hofenhajm tokom ovog leta na fudbalskom tržištu. Osim što je poslao Stivena Cubera u Frankfurt i iz istog doveo Mijata Gaćinovića, klub iz Sinshajma uglavnom je mirovao, što je bilo u skladu sa globalnom krizom, da bi se poslednjeg dana prelaznog roka ipak pomalo razmahao. Nisu, doduše, u pitanju veliki transferi, već pozajmice, ali jesu zvučna imena.

Juče smo najavili dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Rajana Sesenjona iz Totenhema i taj posao već realizovan, a mladi bek i krilni napadač predstavljen. Ono što Zvezdin prvi rival u Ligi Evrope (22. oktobar) završava do kraja dana jeste novi zajam Sebastijana Rudija (30), povremenog reprezentativca Nemačke.

Iskusni vezista proveo je prošlu sezonu na pozajmici u Hofenhajmu (obeštećenje za istu iznosilo je 850.000 evra), pokazao se vrlo dobro i želja čelnika ovog kluba nije bila sporna - hteli su da ga zadrže, međutim ne po istim uslovima. Hofenhajm je prošle sezone pokrivao polovinu Rudijeve plate (3.000.000), a za ovu bio je spreman da se prihvati samo dela te cifre. Dva puta je Šalke odbijao takav zahtev, da bi na kraju, eto pristao. Verovatno pritisnut željom samog igrača, a ponajviše lošim finansijskim stanjem u klubu, te užasnim startom sezone.

Kako se može čuti tim iz Gelzenkirhena nastaviće da plaća polovinu punog godišnjeg iznosa Rudijevih primanja (oko 6.000.000 evra), sam igrač odrekao se dela, a Hof je na sebe preuzeo samo "mrvice". I napravio odličan posao, utisak je.

Za sada nema infromacija da li i koliko će Šalke dobiti kao obeštećenje za jednogodišnju pozajmicu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Posle Sesenjona stigao i Rudi - Zvezdin rival se ozbiljno pojačao poslednjeg dana prelaznog roka

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2020

Hof kompletirao sastav za tekuću sezonu....Skoro ništa nije radio Hofenhajm tokom ovog leta na fudbalskom tržištu. Osim što je poslao Stivena Cubera u Frankfurt i iz istog doveo Mijata Gaćinovića, klub iz Sinshajma uglavnom je mirovao, što je bilo u skladu sa globalnom krizom, da bi se poslednjeg...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.