Porto pokvario Benfikinu uvertiru za LŠ

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 21:41

Porto pokvario Benfikinu uvertiru za LŠ

Porto je u Lisabonu u derbiju portugalskog šampionata sa 2:1 savladao ekipu Benfike.

Plavo-beli su uspeli da upišu sva tri boda na ovoj utakmici, iako su gubili od desetog minuta kada je Diogo Kosta postigao autogol.

Do izjednačanja Porto je stigao u 45. minutu kada je pogodio Kolumbijac Mateus Uribe. Samo tri minuta kasnije Porto je stigao do novog pogotka, ali je on poništen zbog ofsajda.

Gosti su do totalnog preokreta stigli u 56. minutu kada je Mehdi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Taremi pogodio mrežu Benfike.

Srpski reprezentativac Marko Grujić je na terenu proveo 56 minuta.

Ekipa iz Lisabona je tako doživela tek drugi poraz u sezoni, a prvi u 2023. godini i nalaze se na čelu tabele sa 71. bodom, dok je Porto drugi sa 64.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Udineze u 92' preživeo Moncu

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 14:31

Fudbaleri Udinezea i Monce remizirali su rezultatom 2:2 (1:0) u utakmici 29. kola italijanske Serije A..."Zebre" su imale prednost od 18. minuta kada je mrežu gostiju pogodio slovenački vezista Sandi Lovrić...Gosti su jurili iznenađenje i na njega čekali do 48. minuta kada je Andrea Kolpani poravnao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.