Porodica na prvom mestu – oktriveno zašto je Azar odbio Bajern

Izvor: B92, 26.Dec.2019, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica na prvom mestu – oktriveno zašto je Azar odbio Bajern

Rob Grin, nekadašnji fudbaler Čelsija, objasnio je zašto je Eden Azar odbio mogućnost da pređe u Bajern Minhen.

Bavarci su bili zainteresovani za Belgijanca i želeli su da ga dovedu iz Čelsija, međutim Eden nije želeo da pređe u ligu svog brata.

Torgan Azar, mlađi brat Edena, igra za Borisiju iz Dortmunda, jedan je od najboljih igrača lige, međutim i dalje nije na nivou brata.

"Bajern je želeo Edena, ali je on odbio da pregovara s njima. Rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi je da neće da igra u Nemačkoj jer mu brat igra tamo i da bi se stvari brzo promenile za Torgana", rekao je Rid i dodao:

"Eden je nije želeo da njegovog brata znaju kao 'brata od Edena Azara".

Eden je leta 2019. prešao u Real Madrid, dok je Torgan postao član Borusije i ove sezone na 16 utakmica u Bundesligi ostvario je učinak od četiri gola i sedam asistencija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.