Poraz odbojkašica od  Južne Koreje

Izvor: RTS, 24.Sep.2019, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz odbojkašica od Južne Koreje

Odbojkašice Srbije poražene su od selekcije Južne Koreje sa 3:1 (25:21, 25:18, 15:25, 25:23) u utakmici 8. kola Svetskog kupa. Izbranice Aleksandra Vladisavljeva sada imaju polovičan učinak od četiri pobede i četiri poraza na turniru i trenutno su pete na tabeli.
Selekcija Južne Koreje je sigurno ušla u meč i vodila igru od samog početka za sigurno osvajanje prvog i drugog seta.

Podmlađena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << reprezentacija Srbije je uspela da parira protivnicama u trećem setu i da njegovim osvajanjem nagovesti mogući rezultatski preokret. Ipak je sve ostalo samo na tome, jer odbojkašice Južne Koreje opet preuzimaju inicijativu i vode meč ka pobedi.
Posle odigranih 8. kola na Svetskom kupu naše odbojkašice sada imaju polovičan učinak od četiri pobede i četiri poraza na turniru i trenutno su pete na tabeli.
U narednom kolu Srbija igra protiv domaćina Japana, a taj meč će se igrati u petak oko 12.00 po našem vremenu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Odbojkašice Srbije izgubile od Južne Koreje

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2019

Odbojkašice Srbije poražene su od selekcije Južne Koreje sa 3:1 (25:21, 25:18, 15:25, 25:23) u utakmici 8. kola Svetskog kupa...Selekcija Južne Koreje je sigurno ušla u meč i vodila igru od samog početka za sigurno osvajanje prvog i drugog seta...Podmlađena reprezentacija Srbije je uspela da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.