Izvor: Radio 021, 24.Sep.2019, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije izgubile od Južne Koreje

Odbojkašice Srbije poražene su od selekcije Južne Koreje sa 3:1 (25:21, 25:18, 15:25, 25:23) u utakmici 8. kola Svetskog kupa.

Selekcija Južne Koreje je sigurno ušla u meč i vodila igru od samog početka za sigurno osvajanje prvog i drugog seta.

Podmlađena reprezentacija Srbije je uspela da parira protivnicama u trećem setu i da njegovim osvajanjem nagovesti mogući rezultatski preokret. Ipak je sve ostalo samo na tome, jer odbojkašice Južne Koreje opet preuzimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << inicijativu i vode meč ka pobedi.

Posle odigranih 8. kola na Svetskom kupu naše odbojkašice sada imaju polovičan učinak od četiri pobede i četiri poraza na turniru i trenutno su pete na tabeli.

U narednom kolu Srbija igra protiv domaćina Japana, a taj meč će se igrati u petak oko 12 časova po našem vremenu.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.