Poraz Čukaričkog, Zvezdino (ne)suđeno pojačanje se nije proslavilo

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2020, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Čukaričkog, Zvezdino (ne)suđeno pojačanje se nije proslavilo

Ekipa Čukaričkog nije bila uspešna u drugoj proveri na pripremama na Kipru.

Čukarički je poražen od slovačke ekipe Trenčina rezultatom 2:0.

Slovaci su do trijumfa došli golovima Depetrisa u 35. i Roguljića u 81. minutu. Kako prenosi klupski sajt Čukaričkog, ''Brđani'' su imali izglednih prilika, ali je Vidosavljević u dva navrata pogodio stativu, dok je takođe dva puta neprecizan iz dobrih pozicija bio Veljko Birmančević, koji je nedavno bio povezivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Crvenom zvezdom.

Naredne mečeve Čukarički će odigrati 1. februara, takođe u subotu - od 11 časova rival će biti ruska UFA, a od 16 Brđani će na megdan letonskom timu RFS.

Omladinci Čukaričkog, koji su takođe na pripremama na Kipru, prvi prijateljski duel igraće sutra, rival će im biti litvanski tim Kauno Žalgiris.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.