Ponovo haos u Mančesteru – navijači Junajteda pokušali da blokiraju autobus Liverpula

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 19:33

Ponovo haos u Mančesteru – navijači Junajteda pokušali da blokiraju autobus Liverpula

Fudbaleri Mančester junajteda i Liverpula od 21.15 trebalo bi na "Old Trafordu" da igraju odloženi meč Premijer lige.

Prethodni, koji je bio zakazan za 2. maj odložen je zbog protesta navijača Junajteda i njihovog upada na teren nekoliko sati pred početak utakmice.

I tokom današnjeg dana bilo je okupljanja oko stadiona, ali su jake policijske snage napravile nekoliko prstenova oko samog stadiona.

Ostrvski mediji prenose da su i igrači Junajteda, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poučeni prethodnim iskustvom, stigli privatnim vozilima na stadion ranije tokom dana.

Grupa navijača Junajteda pokušala je diverziju na drugom delu grada, u blizini hotela u kojem se nalazi ekspedicija Liverpula.

Kako je naveo novinar portala "The Athletic", Danijel Tejlor, oni su blokirali vozilima izlaz sa parkinga i ispustili gume na klupskom autobusu Liverpula.

Policija je reagovala, rasterala grupu od 50 navijača i autobus je, prema izjavama svedoka, krenuo sa parkinga uz pratnju policijskih vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul slomio Junajted i ostao u igri za Ligu šampiona

Izvor: B92, 13.Maj.2021

Fudbaleri Liverpul pobedili su u velikom derbiju Premijer lige kao gosti Mančester junajted, 4:2 (2:1).

Nastavak na B92...

NAVIJAČI JUNAJTEDA U CENTRU NOVOG SKANDALA: Napadnut Liverpulov klupski autobus! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2021

Sa razlogom se ne smiruju. Fudbaleri Mančester junajteda i Liverpula bi od 21.15 trebalo da odmere snage na Old Trafordu. Podsećamo, ovaj susret je prvobitno odložen zbog nereda koje su upravo izazvale pristalice Crvenih đavola. Oni su upali na stadion, pa su čelnici Premijer lige poručili da nema...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.