Ponosni otac Siniša Mihajlović! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2015, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosni otac Siniša Mihajlović! (video)

Večerašnju utakmicu, ''začinjenu'' pobedom nad Lacijom u Rimu, popularni Miha će dugo pamtiti. Baš kao i njegov sin Dušan...

Kao što smo i objavili uoči gostovanja ''Rosonera'' u Rimu, utakmica između Lacija i Milana bila je prilika za jedinstven susret Siniše Mihajlovića i njegovog sina Dušana, koji je kao jedan od fudbalera mlađih kategorija kluba iz Rima u nedelju skupljao lopte pored terena.

Do susreta je, naravno i došlo tokom utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na ''Olimpiku'', a Siniša je iskoristio priliku da svom sinu udeli i poneki savet kako da što bolje obavi svoju dužnost, iako su bili na suprotnim stranama.

U prilogu možete da vidite kako je izgledao taj njihov susret, a posle meča je Miha imao dosta razloga da zadrži osmeh na licu, s obzirom da je njegov Milan ubedljivo savladao Dušanov Lacio sa 3:1.

Opširnije o tome možete da čitate OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.