PORUKA SINU Mihajlović: Rekao sam Dušanu da odugovlači ako povedemo

Izvor: Blic, 02.Nov.2015, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORUKA SINU Mihajlović: Rekao sam Dušanu da odugovlači ako povedemo

Trener Milana Siniša Mihajlović pamtiće gostovanje Laciju i pobedu od 3:1 po tome što je sin Dušan, koji trenira u mlađim kategorijama rimskog kluba, skupljao lopte baš pored njegove klupe. Uoči meča je imao poseban savet za 13-godišnjeg naslednika.

"Dušan je bio navijač Milana, sada je Lacijal. Rekao sam mu da odugovlači sa vraćanjem lopte u teren ako povedemo. Naravno da sam se šalio", poručio je Miha.

Očinski je zagrlio Dušana prilikom susreta, osmehe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nisu skidali sa lica i tako su imali susret koji će pamtiti celog života.

Milan je u Rimu zabeležio treću pobedu zaredom u Seriji A, što je omogućilo i našem treneru da lakše diše.

"Pokazali smo timski duh u teškoj utakmici. Zasluženo smo pobedili i konačno mogu da kažem da sam srećan. Ne znam šta je bio prelomni trenutak da vežemo tri trijumfa. Bitno je da napredujemo na tabeli i da smo na pravom putu. Igramo bez straha otkako smo promenili formaciju u 4-3-3 i manji je pritisak na odbranu", naglasio je Mihajlović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ponosni otac Siniša Mihajlović! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2015

Večerašnju utakmicu, ''začinjenu'' pobedom nad Lacijom u Rimu, popularni Miha će dugo pamtiti. Baš kao i njegov sin Dušan....Kao što smo i objavili uoči gostovanja ''Rosonera'' u Rimu, utakmica između Lacija i Milana bila je prilika za jedinstven susret Siniše Mihajlovića i njegovog sina Dušana,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.