Poniženje kakvo se ne pamti - posle ovoga Eriksenu preostaje jedino da spakuje kofere

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020, 11:21

Poniženje kakvo se ne pamti - posle ovoga Eriksenu preostaje jedino da spakuje kofere

Danski fudbaler ipak nije želeo da pravi problem kao što su u prošlosti neki radili u sličnim situacijama.

Najbolji danski fudbaler Kristijan Eriksen odigrao je samo četiri minuta u porazu protiv Real Madrida, što je jasan znak da trener Intera Antonio Konte nema poverenje u poznatog vezistu.

Milanski klub je glatko poražen od Real Madrida u Ligi šampiona ostavši na svega dva boda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz četiri kola, a o detaljima duela na Đuzepe Meaci pročitajte OVDE.

Evropsko proleće u elitnom takmičenju je ravno čudu, ali su bar stvari izašle na čistac sa Eriksenom.

Ni pre ove utakmice bivši kreator igre Totenhema i Ajaksa nije bio u planovima Kontea, ali je šansa koju je dobio u poslednjih četiri minuta utakmice u trenucima kada nije imalo vremena za preokret, kapitulacija koja je svima jasna.

Jutro nakon poraza od Reala italijanski Kalčomerkato se pozabacio ovim detaljem skrenuvši pažnju da se Danac poneo maksimalno profesionalno, iako mu je bilo jasno da je nepoželjan na Đuzepe Meaci.

Bez obzira na to što ni celih godinu dana nije u Interu, pravo bi čudo bilo ukoliko već u januaru ne bi napustio klub.

Poslednja u nizu za njegovo novo odredište spominje se Borusija Dortmund, tu su i Mančester junajted, PSŽ...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda protiv Intera u drugom planu, emotivni Zidan o odrastanju uz Maradonu

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020

Trener kraljevsog kluba se vratio 34 godine unazad na Svetsko prvenstvo u Meksiku...Trener Real Madrida Zinedin Zidan ima je razloga da bude zadovoljan u sredu uveče nakon pobede nad Interom u Ligi šampiona, ali i ne previše srećan zbog smrti Dijega Maradone nekoliko sati ranije...Kao i većina ljubitelja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.