Poluvreme - Zvezda vodi, Delije već licitiraju koliko vredi Njegoš, ali ima i kritika! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020, 20:56

Poluvreme - Zvezda vodi, ''Delije'' već licitiraju koliko vredi Njegoš, ali ima i kritika! (video)

Idealan početak Crvene zvezde, prednost je potom sačuvana do kraja poluvremena. Neka tako bude i u drugih 45 minuta.

Posle prvog poluvremena, Gent - Crvena zvezda 0:1, u utakmici četvrtog kola Grupe L Lige Evrope.

Na vodeći gol se čekalo svega 55 sekundi, a onda je posle kombinacije Nikolića i Bena prilikom izvođenja kornera lopta došla do Njegoša Petrovića, koji je sa dvadesetak metara, iskosa sa leve strane, poslao pravi projektil pod >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prečku gola domaćeg tima!

Posle toga crveno-beli su akcenat stavili na defanzivu, ispred Borjana je stajao zid sa trojicom štopera (Milunović-Degenek-Pankov), Gent je imao inicijativu, ali uglavnom su pokušavali udarcima sa distance.

Bukari je tako pokušao u 16. minutu, šutirao je sa nekih 18 metara, ali nije bilo prevelčike opasnosti za Borjana, lopta je otišla preko gola. Bio je to tek prvi pokušaj domaćih u ovom meču.

Tražili su penal domaći u 31. minutu, Dorš je napravio pometnju u kaznenom prostoru Zvezde i poslao loptu ka Bezusu koga je Vukanovioć povukao za ruku, ali se sudija nije oglasio.

Tek u samoj završnici poluvremena, u 44. minutu, najboja prilika za Gent, odličan centaršut sa leve strane, Bukari je zahvatio loptu glavom, gađao pod prečku, ali je Borjan sjajno reagovao.

U prilogu su utisci navijača, ima i euforije, ali i kritika.

-

-

AЛО МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД Е САД ВИШЕ НИЈЕ 10 МИЛИОНА ЦЕНА САД ЈЕ 30!

🔴⚪#FKCZ#UEFAEuropaLeague

— Aca Miljkovic (@delijamomak94) November 26, 2020
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.