Zvezda zna šta hoće i to i radi u Belgiji - 2:0! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020, 21:28

Zvezda zna šta hoće i to i radi u Belgiji - 2:0! (video)

Srpski šampion sve bliži velikoj pobedi u Belgiji!

Od 58. minuta, Crvena zvezda vodi protiv Genta u Belgiji rezultatom 2:0!

Podsetimo, vodeći gol postigao je Njegoš Petrović već u prvom minutu meča, ''projektilom'' pod prečku sa dvadesetak metara posle kornera, a i drugi gol su crveno-beli postigli posle udarca iz ugla.

Ovoga puta nije bilo kombinacije ispred korner zastavice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ben je uputio odličan centaršut u kazneni prostor, gde je najviši u skoku bio Zvezdin štoper Nemanja Milunović, koji je udarcem glavom poslao loptu u mrežu - 2:0, Zvezda je na pragu velikog podviga!

Još samo da Hofenhajm povede u Češkoj i stvari će biti idealne po pitanju plasmana u narednu fazu takmičenja!

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE NI POMIŠLJAO DA MOŽE DATI GOL: Milunović u transu posle pobede, posebno pohvalio MLADOG KOLEGU

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020

Duplirao je prednost Zvezde...Crvena zvezda je slavila protiv Genta u četvrtom meču grupne faze Lige Evrope. Rezultat je bio 0:2 u Belgiji, a golove su postigli Njegoš Petrović i Nemanja Milunović...Milunović je dao izjavu odmah posle meča i nije krio sreću...- Nisam očekivao da ću dati gol....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

MILIONSKA PONUDA: Zvezda na pragu VELIKOG transfera

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 18:37

Crveno-beli slavili protiv Genta u gostima...Crvenha zvezda bi mogla zaraditi još para, ali i ostati bez igrača posle sjajne igre i pobede od 2:0 u 4. kolu Lige Evrope protiv Genta. Prema izvorima MOZZART Sporta, utakmicu u Belgiji su uživo pratili skauti Anderlehta, alir i još jednog evropskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.