Poluvreme - Zvezda ubedljivo vodi, Joveljić se upisao, gosti u neverici zbog penala (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Zvezda ubedljivo vodi, Joveljić se upisao, gosti u neverici zbog penala (video)

Iako večeras bez podrške navijača, pred praznim tribinama, Zvezda je lako stigla do prednosti protiv Spartaka - 3:0

Zvezda je od prvog minuta vršila pritisak pred golom gostiju, prvu priliku propustio je Milan Rodić, ali se nije dugo čekalo na vođstvo domaćih. Već u šestom minutu meča Ben je asistirao Nemanji Radonjiću na desnoj strani, a ovaj levom nogom sa desetak metara savladao golmana Spartaka - 1:0.

Nedugo zatim još jedna stopostotna prilika za Radonjića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponovo je bio jedan na jedan sa protivničkim golmanom, ali ovoga puta nije uspeo da ga savlada.

A onda, problematična situacija u 34. minutu, kada je sudija Bojan Nikolić pokazao na belu tačku posle jednog naizgled bezazlanog starta fudbalera Spartaka nad Račićem. Klupa gostiju odmah je skočila, protestujući zbog ove odluke, ali nije im to vredelo, sudija je imao drugačije viđenje ove situacije.

Loptu je na belu tačku stavio mladi napadač Zvezde Dejan Joveljić, prekomandovan iz redova omladinaca. Bio je precizan, pogodio za 2:0 i upisao svoj golgeterski prvenac u Superligi.

A da to ne bude sve u prvom poluvremenu, potrudio se Ben koji je na asistenciju Radonjića pobegao svojim čuvarima i uz malo sreće savladao golmana Lučića - 3:0.

-

---

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezdin novi ''bombarder'' - Trijumf u znaku Joveljića (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2018

Gde je stao u Omladinskoj ligi Srbije, Dejan Joveljić nastavio i u seniorskoj konkurenciji. Dva gola postigao je večeras u ubedljivom trijumfu nad Subotičanima...U poslednjoj utakmici 35. kola Superlige, novi šampion Srbije Crvena zvezda je pred praznim tribinama stadiona ''Rajko Mitić'' savladala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.