Poluvreme - Realova čekalica, Barselona konkretnija, Kurtoa odličan! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Realova "čekalica", Barselona konkretnija, Kurtoa odličan! (video)

Domaćine čuva golman.

Nakon prvih 45 minuta u El Klasiku, rezultat u Madridu je 0:0.

Opredelio se domaćin da svoju priliku sačeka iz kontre, ali su Katalonci bili dosta konkretniji na Bernabeuu.

Sredinom prvog poluvremena Barsa je propustila sjajnu šansu, Alba je probio sa leve strane i uposlio Grizmana koji unutar kaznenog prostora nije bio precizan.

Nakon njega, probali su Mesi, Artur, pa ponovo Argentinac, ali promene rezultata nije do odlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na odmor nije bilo pošto se svojim odbrana istakao Kurtoa.

Borba se rasplamsala na sve strane, možda je to najava za još bolje drugo poluvreme jednog od najvećih derbija na svetu.

Real Madrid  -  Barcelona Резултати Уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera - Barsi pripalo prvo poluvreme, Realu čitav El Klasiko, loša vest za Jovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020

"Kraljevski klub" preuzeo mesto lidera španskog šampionata...Fudbaleri Reala pobedili su Barselonu u 26. kolu španske Primere u Madridu rezultatom 2:0...Domaćin je svoju šansu čekao iz kontre, te je zaigrao malo povučenije, što je Barselona mogla da kazni još u prvom poluvremenu...Sredinom prvog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.