Poluvreme - Partizan se muči i sa Mačvom, još je imao i sreće, Šapčani tražili penal!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020, 18:56

Poluvreme - Partizan se muči i sa Mačvom, još je imao i sreće, Šapčani tražili penal!

I ''fenjeraš'' pravi probleme Partizanu.

Završeno je prvo poluvreme na stadionu u Humskoj, Partizan - Mačva 0:0.

Stare boljke pokazuje tim Aleksandra Stanojevića, opet nema rešenje za zgusnutu odbranu protivnika, uz nekoliko neiskorišćenih prilika, od kojih su ponajbolje bile one u uvodnim minutima meča, kada je Filip Holender pretio Šapčanima.

Kako je meč odmicao, Šapčani su se polako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oslobađali pritiska i pokušavali da iz kontri ugroze gol Nemanje Stevanovića.

Posle jedne takve akcije, u kaznenog prostoru Partizana došlo je do duela Partizanovog štopera Igora Vujačića i Zukanovića koji je pao, ali za sudiju to nije bio prekršaj za najstrožu kaznu.

Naravno, gosti su protestovali, ali se odluka nije promenila.

Do kraja poluvremena još nekoliko bezuspešnih pokušaja Partizana, pretili su štoperi Vujačić i Marković posle kornera, sve u svemu ponovo bled utisak ostavlja Stanojevićev tim.

-

-

Kakva sramota, prodali igrace za 20 mil doveli nikoga sa ugovorom sve pozajmice i Jos poluspremne. Rezultat ne mogu dva pasa da i bez borbenosti. Jedino Sava pobeze na vreme. A gde odose te pare sve?Vazura, Vucela ajde red je da nas ne brukate ovako #fkp

— ByorderofKiza_part2 (@Zoran_je_car) October 31, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Markec upalio motore, Partizan proradio!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020

Konačno je Marković bio produktivan na terenu, Partizan upisao novu pobedu...Nije Partizan i dalje onaj pravi, danas su protiv Mačve odigrali loše prvo poluvreme i solidno drugo, dovoljno za pobedu od 2:0 (0:0)...U prvom delu smo gledali standardnu priču Partizana protiv zgusnute odbrane protivnika,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.