Poluvreme - Partizan istopio dvocifreni minus, Jokić gleda zanimljivu borbu

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Partizan istopio dvocifreni minus, Jokić gleda zanimljivu borbu

Rezultatski mnogo zanimljiviji duel gledamo večeras nego pre dva dana u ''Pioniru''.

Oslabljen neigranjem povređenog Bondže Sija, Partizan večeras u drugom četvrtfinalnom susretu plej-ofa Superlige ima mnogo problema protiv domaće ekipe Mega Bemaksa.

Posle prvih 20 minuta rezultat je 46-46, a utakmicu prati i naš NBA as Nikola Jokić kome je posle prve četvrtine uručen i prigodan poklon od strane njegovog bivšeg kluba.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan je prvu utakmicu ubedljivo dobio na svom terenu (97-68) i večeras ima ''meč loptu'' za plasman u polufinale.

Da to za crno-bele neće ići nimalo lako, Mega je pokazala već tokom prve četvrtine, tokom koje je lagano uvećavala prednost koja je postala i dvocifrena u osmom minutu igre (24:12). Ognjen Jaramaz i Kostja Mušidi su večeras veoma raspoloženi za igru, a ističe se i snažni Stefan Fundić koji je podbacio u prethodnoj utakmici.

Partizan je do kraja poluvremena uspevao da ublaži vođstvo domaćih u par navrata, a posle trojke Mihajla Andrića crno-beli su na ulasku u finiš druge četvrtine smanjili na 42:40.

Nešto kasnije crno-beli su i izjednačili na 46:46, tim rezultatom se otišlo na odmor, a zanimljivo je da je Jaramaz na sekund pre kraja poluvremena promašio sva tri slobodna bacanja posle prekršaja LČakarevića.

Jaramaz je sa 12 poena najefikasniji u Megi, Mušidi je upisao devet, a Bitadze i Fundić po sedam poena. U Partizanu Vilijams-Gos 12 poena, po osam Veličković i Marinković.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U Pazovu po finale (nedjelja, 19.00)

Izvor: SandzakPress.net, 25.Maj.2018, 12:45

Klub malog fudbala Novi Pazar gostovaće u nedelju od 19 časova ekipi Nove Pazove, u revanš utakmici polufinala plej-ofa Prve futsal lige. S obzirom da je prvi meč u dvorani Pendik završen rezultatom 4:4, Pazarce u finale vodi pobeda ili remi uz najmanje pet postignutih golova. U slučaju da posle...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.