Poluvolej iz snova: Atrakcija Hertinog Švajcarca konkuriše za gol sezone u Bundesligi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvolej iz snova: Atrakcija Hertinog Švajcarca konkuriše za gol sezone u Bundesligi (VIDEO)

Valentin Štoker pogodio za remi ekipe iz Berlina protiv Hanovera (1:1) koji još čeka pobedu u 2015. godini

Mic po mic pomera se Herta iz opasne zone. Najviše zahvaljujući Valentinu Štokeru. Švajcarski reprezentativac je prošle nedelje postigao vodeći gol za pobedu nad Paderbornom (2:0), a u premijenom meču 28. kola Bundeslige lepoticom ukrasio remi sa Hanoverom (1:1), posle kojeg je domaći tim u velikim problemima da sačuva elitni status.

Trenutak inspiracije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bivšeg veziste Bazela sedam minuta pre kraja značio je i jedan od lepših golova ove sezone na nemačkim terenima. Momak je poklopio loptu i u padu sa ivice kaznenog prostora poslao je u sam ćošak toliko atraktivno da je zaslužio aplauz iskrenih ljubitelja fudbala.

Ne i navijača Hanovera, koji su se sve do tog trenutka nadali da će njihovi miljenici zabeležiti premijerni trijumf u 2015. godini. Kad već nije mogao Lars Štindl (pogodio stativu u 50. minutu), na to ih je naveo levi bek Kristijan Šulc koji je posle kornera u 75. minutu trek iz trećeg pokušaja savladao neodlučnog Tomasa Krafta i činilo se poveo svoju ekipu ka bezbednoj zoni. Njegov prvi gol posle godinu i po dana - zanimljivo - i prethodni je dao Herti i to u identičnom remiju.

Samo što je pitanje da li će ovaj poen biti dovoljan izabranicima Tajfuna Korkuta da se spasu, pošto za pobedu ne znaju već 12 kola, dok se ekipa iz Berlina poravnala sa Borusijom iz Dortmunda na desetoj poziciji i pod trenerskom palicom Pala Dardaija sve je bliže opastanku u društvu najboljih.

BUNDESLIGA - 28. KOLO

Petak:

Hanover - Herta 1:1 (0:0)

/Šulc 75 - Štoker 83/

Subota:

15.30 Bajern - Ajntraht Frankfurt

15.30 Šalke - Frajburg

15.30 Borusija Menhengladbah - Borusija Dortmund

15.30 Majnc - Leverkuzen

15.30 Paderborn - Augzburg

18.30 Hamburg - Volfzburg

Nedelja:

15.30 Keln - Hofenhajm

17.30 Štutgart - Verder

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.