Položen kamen temeljac Kuće fudbala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2009, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Položen kamen temeljac Kuće fudbala

STARA PAZOVA - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić-Marković i predsednik opštine Stara Pazova Goran Jović položili su danas kamen temeljac Kuće fudbala u Staroj Pazovi.

Svečanoj ceremoniji prisustvovao je i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, kao i predstavnici Uefe Paskal Tores i Fefe Eva Paskije.

"Prošle godine kada smo pobedili na izborima, početak izgradnje označili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo kao najvažniji projekat, uz plasman na Svetsko prvenstvo. Na ovom mestu biće podignut jedan od najlepših sportskih centara u Evropi. Sledeće godine u isto vreme, nadam se da ćemo svi doći na otvaranje", rekao je Karadžić.

Predstavnik Uefe Paskal Tores rekao je da je današnji čin dokaz da fudbal može da pobedi i kada je teško i demantovao glasine da organizacije čiji je član razmišlja da kazni Partizan zbog smrti navijača Tuluza Brisa Tatona.

"Ja sam Francuz i imam posebna osećanja zbog tragedije koja se nedavno desila. Istovremeno, ponosan sam jer takve stvari samo fudbal može da pobedi. Voleo bih i da zaustavim zlonamerne glasine, jer protiv Partizana neće biti pokrenut nikakav disciplinski postupak", rekao je Tores

Pripremio novinar Radio Novog Sada Boris Zelembaba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela izgradnja 'Kuće fudbala'

Izvor: B92, 01.Okt.2009

Na lokaciji u okolini Stare Pazove položen kamen temeljac za izgradnju 'Kuće fudbala', koja bi trebalo da bude završena u narednih godinu dana...Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić-Marković, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije...

Nastavak na B92...

Tole postavio prvi kamen

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2009

U Staroj Pazovi, polaganjem kamena temeljca počela izgradnja kuće fudbala. "Biće to jedan od najmodernijih centara u Evropi", rekao predsednik saveza.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.