Policija u Sremu isključila trojicu vozača pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2022, 16:33

Policija u Sremu isključila trojicu vozača pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su u jučerašnjoj kontroli saobraćaja otkrili trojicu vozača koji su upravljali putničkim automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

U Inđiji je iz saobraćaja isključen četrdesetšestogodišnji muškarac koji je upravljao "citroenom" pod uticajem opijata. Policija je kod njega pronašla paketić sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin. Nakon veštačenja, protiv njega biće podneta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odgovarajuća krivična prijava.

Patrola je u Novim Banovcima zaustavila dvadesetogodišnjaka koji je vozio "opel astru", a u naselju Banovci-Dunav dvadesetjednogodišnjeg vozača "forda", za koje je, droga-testom utvrđeno da voze pod dejstvom kanabisa.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci biće privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Apelujemo na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.