Policija opkolila hotel – uhapšeno još devet Hrvata

Izvor: B92, 08.Avg.2023, 17:50

Policija opkolila hotel – uhapšeno još devet Hrvata

Hrvatski huligani ubili su navijača u Atini i stigla su nova hapšenja.

Kako pišu grčki mediji, policija je opkolila hotel, a u utorak popodne završena je akcija u kojoj je uhapšeno devetero Hrvata koji su se skrivali u hotelu Prezident u atinskoj četvrti Abelokipoi.

Prema njihovim rečima bili su naoružani noževima.

Grčki portal Newsit prenosi da su istražitelji sigurni da je ubica 29-godišnjeg Mihalisa Katsurisa među 98 ranije uhapšenih. Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napada Dinamovih navijača u kojem je navijač AEK-a brutalno ubijen pišu kako je ubica ostavio svoj DNK trag na stradalom mladiću.

Vlasti sprovode identifikaciju svih uhapšenih tako što uzimaju genetski materijal koji će uporediti sa onim pronađenim na odeći ubijenog Grka.

Kako tvrdi Newsit, Mihalisov ubica nakon zločina pobrinuo se da sakrije nož. Policijska potraga za nožem, koji je zapravo ključni dokaz, je u toku. Zasad nema vesti da je pronađen. Uzimaju se izjave očevidaca, a analiziraju se i video snimci s mesta događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.