Policija obavestila večite: Odlaže se derbi?

Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2015, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija obavestila večite: Odlaže se derbi?

Crvena zvezda će, po svemu sudeći, biti domaćin Partizanu 26. aprila

Kako sad stvari stoje, 148. večiti derbi će biti odložen za jedan dan. Umesto u subotu 25. aprila, kako je planirano po prvobitnom rasporedu, sva je prilika da će Crvena zvezda i Partizan na megdan 24 sata kasnije.

Tu informaciju, doduše, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nezvaničnu, u etar su pustile Večernje novosti, navodeći da je razlog pomeranju u činjenici da je za subotu zakazano nekoliko skupova u Beogradu, pa je policija već obavestila rukovodstva klubova sa obe strane Topčiderskog brda da se jedan od ključnih duela u borbi za titulu odigra 26. aprila.

Crno-beli trenutno imaju dva boda više od ekipe Nenada Lalatovića, međutim, ukoliko u poslednjoj utakmici 23. kola Superlige savladaju lučansku Mladost odmaćiće se večitom rivalu na pet koraka.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA OBAVESTILA VEČITE: Fudbalski derbi u nedelju, 26. aprila

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015

Umesto u subotu 25. aprila, kako je planirano po prvobitnom rasporedu, sva je prilika da će Crvena zvezda i Partizan u 148. fudbalskom derbiju na megdan 24 sata kasnije...U za sada nezvaničnoj informaciji kao razlog se navodi činjenica da je za subotu zakazano nekoliko skupova u Beogradu, pa je policija...

Nastavak na Kurir...

POLICIJA OBAVESTILA VEČITE: Fudbalski derbi se igra u nedelju?

Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2015

HotSport je već upozoravao, i to prvi,  na preklapanja mečeva u subotu 25. aprila. Po prvobitnom rasporedu planirano je da 148. fudbalski večiti derbi bude igran u subotu, ali izgleda da će se ipak igrati dan kasnije, dakle u nedelju. . . Nezvanično, policija je već obavestila rukovodstva klubova...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.